Fundació Nexe - Demos
Publicacions de la Fundació Nexe (fundacionexe.org)

Fundació Nexe - Demos Hi ha 14 articles.

per page
Es mostren 9 - 14 de 14 articles
  • 6,00 € No disponible

    Acompanyeu-nos en el que considerem un gir fonamental en la manera de fer la ciutat, des de l’ortodox pla urbanístic a l’innovador procés ciutadà.

    6,00 €
    Afegeix al carretó Més
    No disponible
  • 6,00 € Disponible

    Quan la construcció es converteix en una finalitat per si mateixa per a especular amb el sòl, el desenvolupament no és sostenible i porta com a conseqüència la misèria econòmica, social i ambiental que vivim.

    6,00 €
    Disponible
  • 10,00 € Disponible

    Un ampli ventall d’idees per a una radical transformació de la planta institucional valenciana, un debat essencial perquè en la qualitat de les nostres institucions i accions públiques ens juguem, directament, la pervivència de l’autogovern.

    10,00 €
    Disponible
  • 6,00 € Disponible

    Davant del malestar generalitzat amb les institucions polítiques i amb els principals actors del nostre sistema democràtic, una aportació al debat cívic.

    6,00 €
    Disponible
  • 5,00 € No disponible

    Des de la implantació de l’anomenat Estat de les autonomies, tots els models de finançament autonòmic han penalitzat els valencians i hem rebut menys recursos per habitant que la mitjana.

    5,00 €
    Afegeix al carretó Més
    No disponible
  • 5,00 € Disponible

    La qüestió lingüística valenciana des d’una perspectiva crítica amb les polítiques lingüístiques dutes a terme pels successius governs autonòmics.

    5,00 €
    Disponible
Es mostren 9 - 14 de 14 articles