Clàssics universals
Grans llibres de la literatura universal de tots els temps.

Clàssics universals Hi ha 5 articles.

Es mostren 1 - 5 de 5 articles
 • 25,00 € Disponible

  Un dels texts més influents mai escrits sobre Amèrica i una referència indispensable per a qualsevol persona interessada en el futur de la democràcia.

  25,00 €
  Disponible
 • 27,00 € Disponible

  Els Contes Drolàtics són un recull de trenta històries de caràcter burlesc i eròtic ambientades en la França de l'edat mitjana i el Renaixement. El Balzac més irreverent. Amb il·lustracions de Gustave Doré.

  27,00 €
  Disponible
 • 14,00 € Disponible

  El príncep d’Homburg, la darrera obra de teatre de Heinrich von Kleist, conté algunes de les escenes més dramàtiques i commovedores mai escrites sobre un home que vacil·la entre la glòria i la vergonya, l’orgull i la por, l’amor i la mort. És el Hamlet del teatre alemany.

  14,00 €
  Disponible
 • 25,00 € Disponible

  El Faust de Goethe és una adaptació de la vella història alemanya del mag ambulant que ven la seua ànima al dimoni a canvi de poders màgics i de sabers secrets. A partir d’aquest material, radicalment transformat, Goethe va escriure una obra mestra de la literatura universal.

  25,00 €
  Disponible
 • 14,00 € Disponible

  Michael Kohlhaas és un honrat comerciant de cavalls que es guanya la vida tranquil·lament amb el seu ofici. Però un dia es converteix en víctima dels abusos i de les injustícies dels poders que l’haurien de protegir.

  14,00 €
  Disponible
Es mostren 1 - 5 de 5 articles