Valencians i democràcia Mostra més gran

Valencians i democràcia

978-84-938315-9-2

Davant del malestar generalitzat amb les institucions polítiques i amb els principals actors del nostre sistema democràtic, una aportació al debat cívic.

Més detalls

6,00 €

Més informació

Aquest treball pretén ser una aportació al debat cívic sorgit arran de l’onada de malestar generalitzat amb les institucions polítiques i amb els principals actors del nostre sistema democràtic. Tracta qüestions tan presents en la discussió quotidia­na com la possible reforma del sistema electoral; el paper, el funcionament i el finançament dels partits polítics; i les demandes d’una administració més oberta, transparent i participativa. Tot des d’una perspectiva crítica i valenciana. A més a més, presenta possibles línies de reforma, sempre amb l’objectiu d’oferir al lector eines per a defensar una democràcia de major qualitat.

Carlos Villodres és llicenciat en Ciències Polítiques i de l’Administració per la Universitat de València-Estudi General. Treballa en l’àmbit de la comunicació i la consultoria política, i és soci de l’ACV Tirant lo Blanc.