La ciutat construïda Mostra més gran

La ciutat construïda

978-84-940877-7-6

Acompanyeu-nos en el que considerem un gir fonamental en la manera de fer la ciutat, des de l’ortodox pla urbanístic a l’innovador procés ciutadà.

Més detalls

6,00 €

Més informació

¿Què volem dir amb La ciutat construïda? La ciutat temporal, la ciutat espontània, la ciutat que decreix, la ciutat després de l’abandó, la ciutat vacant, la ciutat del mentrestant, la ciutat en transició, la ciutat improvisada, la ciutat adaptable, la ciutat jubilada, la ciutat arítmica, la ciutat intermèdia. Tots aquests noms tracten d’acotar una mateixa realitat: la ciutat del present. Us oferim la possibilitat d’acompanyar-nos en el que considerem un gir fonamental en la manera de fer la ciutat, des de l’ortodox pla urbanístic a l’innovador procés ciutadà. Al llarg d’aquestes pàgines trobareu un marc teòric, obert amb interrogants, però contrastat amb cinc aplicacions al territori.

David Estal Herrero (València, 1979) és arquitecte. Ramon Marrades Sempere (València, 1986) és economista urbà. Chema Segovia Collado (La Línea, 1982) és arquitecte. Tots tres treballen conjuntament propostes relacionades amb el concepte de la ciutat construïda des de L’Ambaixada, un estudi a peu del Carme. Amb la voluntat de fomentar la divulgació d’aquestes idees col·laboren habitualment amb eldiario.es/cv, Econcult i Aula Ciutat (UV-UPV).