Michael Kohlhaas [edició electrònica] Mostra més gran

Michael Kohlhaas [edició electrònica]

978-84-937037-3-8

Michael Kohlhaas és un honrat comerciant de cavalls que es guanya la vida tranquil·lament amb el seu ofici. Però un dia es converteix en víctima dels abusos i de les injustícies dels poders que l’haurien de protegir.

Més detalls> Pàgines de mostra

> Notícies relacionades

> Compra la versió per a Kindle

5,60 €

Més informació

Michael Kohlhaas és un honrat comerciant de cavalls que es guanya la vida tranquil·lament amb el seu ofici. Però un dia es converteix en víctima dels abusos i de les injustícies dels poders que de fet l’haurien de protegir. ¿Quin camí cal prendre davant l’adversitat? ¿Abaixar el cap o alçar la veu? ¿Sofrir la vergonya en silenci o lluitar per la justícia? No som amos del nostre destí, però podem triar el sentit que donem a la nostra vida i a la nostra mort. Kohlhaas pren una decisió, i «enmig del dolor de veure el món "en un desordre tan monstruós, brollà en ell la satisfacció interior de veure la seua pròpia ànima en ordre".

Michael Kohlhaas és la narració més famosa de Heinrich von Kleist, una història basada en fets reals, amb tocs de misteri i de fantasia, i escrita amb un ritme tan trepidant que no deixa respirar el lector fins a l’última pàgina.

Heinrich von Kleist (1777–1811) és un dels escriptors alemanys més inquietants i més inclassificables. Descendent d’una llarga estirp de militars, va servir en l’exèrcit prussià fins als vint-i-dos anys, però, insatisfet de l’esterilitat de la vida castrense, abandonà el servei. A partir d’aleshores tingué una vida breu i intensa, plena de viatges i de projectes, que van fracassar l’un darrere l’altre. La seua obra literària, radical i sense concessions, fou ignorada i menystinguda pel públic i per la crítica del seu temps. Frustrades totes les seues iniciatives i sense cap reconeixement com a escriptor, acabà suïcidant-se en companyia d’una amiga malalta de càncer. La fortuna de la seua obra, però, ha estat tota una altra. Allò que el feia incomprensible per als seus coetanis, ens el fa molt més pròxim a partir del convuls segle XX, i avui Kleist ocupa un posició preeminent en la literatura universal. En la biblioteca de tot amant de les lletres no hi pot faltar algun dels seus llibres.

Fitxa

Mides18,5 x 12 cm
Enquadernaciórústica relligada amb solapes
AutorKleist, Heinrich von
TraduccióJaume Ortolà
Pàgines144
Primera edicióabril del 2009
TítolMichael Kohlhaas (D'una antiga crònica)
Títol originalMichael Kohlhaas (Aus einer alten Chronik)
Idioma originalalemany
Il·lustracióPere Ginard
Disseny gràficDavid Torrents
Gènerenarrativa
Col·leccióClàssics universals