El que es menjava a casa Mostra més gran

El que es menjava a casa

978-84-937037-6-9

El que es menjava a casa arreplega l’experiència gastronòmica de tres generacions d’una família gironina. La cuina que es feia a Girona i als seus voltants fa una colla d’anys.

Més detalls> Pàgines de mostra

> Notícies relacionades

30,00 €

Més informació

El que es menjava a casa arreplega l'experiència gastronòmica de tres generacions d'una família gironina. La cuina que s'hi recull és tan curiosa com de procedència difícil de definir: cuina empordanesa, cuina marinera de l'Empordanet, cuina dels tapers de les Gavarres, tocs de cuina francesa... És, en suma, la cuina que es feia a Girona i als seus voltants fa una colla d'anys.

Com diu Joan Roca en el pròleg, aquest llibre «és una eina valuosíssima per a ajudar-nos a preservar la cuina tradicional de Girona. És també la constatació que el gran moment de la cuina moderna catalana no existiria si no l'hagués precedit una gran cuina tradicional.»

Carles Ginès (Girona, 1946), pèrit industrial elèctric i empresari retirat, es dedica plenament a les seves aficions: la fotografia d'ocells i de la natura en general, la micologia, la cuina i els viatges. A la seva web personal podeu veure bona part de les seves fotos i dels seus escrits.

Amb il·lustracions de Pere Ginard.

Premis: Junceda 2010 (il·lustracions, no ficció), Laus de Bronze 2010 (disseny gràfic), Diploma Visual 2010 (disseny gràfic), Bologna Illustrators Exhibition 2011 (il·lustracions)

Correccions introduïdes en la segona edició (fitxer pdf).

Fitxa

Il·lustracióPere Ginard
Disseny gràficDavid Torrents