LanguageTool: Corrector gramatical i d'estil

 

Gràcies a l'experiència lingüística i tecnològica de Riurau Editors, hem desenvolupat un corrector gramatical i d'estil de català sobre el programari lliure i multilingüe LanguageTool.

Aquest corrector es pot usar en un editor en línia (vegeu-lo en funcionament a la web de Softcatalà), com a complement d'altres programes (LibreOffice, FireFox), o com a programa independent. El corrector és completament configurable, i té en compte les principals variants territorials de la llengua. Per a saber-ne més, visiteu la pàgina del projecte. 

Si us interessa una versió personalitzada del corrector per a usos professionals, integrada en el vostre flux de treball, poseu-vos en contacte amb nosaltres.

 

 

Diccionari de partició de mots en català

 

Aquest diccionari, desenvolupat per Riurau Editors, fa la partició de mots en català de manera correcta per a pràcticament totes les paraules contingudes en els diccionaris normatius. Hi hem seguit els mateixos criteris que els diccionaris d'Enciclopèdia Catalana. El podeu descarregar en format Hunspell o com a extensió per a LibreOffice.

Versió 1.2 (21 gener 2015).

Llicència: GNU GPLv3