Instruccions de compra i avisos legals

A la web de Riurau Editors podeu comprar llibres en paper i llibres en format electrònic. També podeu trobar els llibres de Riurau Editors a la vostra llibreria habitual.

 

Pagament

El pagament es fa per mitjà de la plataforma Paypal. Amb aquest sistema podeu pagar amb la vostra targeta de crèdit encara que no tingueu un compte en Paypal.

 

Tramesa

Els llibres en paper s'envien per correu postal. El temps mitjà d'enviament dins l'estat espanyol és de quatre dies. Els ports, que s'especifiquen en cada compra, es calculen en funció del pes del paquet enviat. Els llibres electrònics es poden descarregar a l'instant una vegada fet el pagament.

 

Llibres electrònics

Oferim llibres electrònics en format Mobipocket i en format PDF. Una vegada fet el pagament, tindreu 24 hores (i fins a 3 intents, per si hi ha errors) per a descarregar els llibres adquirits. Podreu descarregar un fitxer comprimit ZIP que inclou el llibre en els dos formats esmentats. Els fitxers s'ofereixen sense restriccions de còpia o impressió per a l'ús privat. No és permesa la difusió d'aquests fitxers.

 

Seguretat i privadesa

La transacció del pagament es fa per mitjà de Paypal, i per tant Riurau Editors no accedeix en cap moment a les dades de la vostra targeta de crèdit. Les vostres dades personals d'enviament i de facturació ens arriben amb el protocol segur SSL. Aquestes dades són incorporades a un fitxer automatitzat i confidencial, amb l'única finalitat de facilitar la relació amb els clients. No són compartides amb tercers. Sempre que vulgueu, podreu accedir a les dades, rectificar-les o cancel·lar-les.